Wednesday, October 19, 2011

Ade lagi ke Benda free kt Dunia Zaman Modern ni (?)




Selamat Malam readers,

Sudah Dinner kew semuanya (?) Hari ini sepanjang hari kat Damansara hujan. cikhoneybee Nak keluar pun terbantut. sejuk sgt . . . hehehe . . so, duk berselubung dlm selimut smbil  update entry. kehkeh . . entry lps cikhoneybee ade ckp yg tk abeh agy nk menaip utk publish entry. asyik duk copy paste jew. so ini la entry nye. alhamdulliah, hari ini Allah memberi keizinan kepada cikhoneybee utk siapkan then publish . heheh

seperti tajuk di atas, Maseh ade lagi ker Benda Free Kat Dunia ini (?) baru baru ni picha di atas sangat "HOT" cm pisang goreng jew. kt mana mana blog dan website cikhoneybee lawat sume duk tayang picha ini. hehehe. . . Sumpah (!) Mmg kelakar sgt kn picha ni. cikhoneybee tergelak gelak pagi pagi buta. . . kalo la sume tu berbayar . . .MMg teruk la kn dunia ni. Melampau sgt la tu . . agak agak la kn (?) if Everything sume kne byr . . kalo gaji byk takpew la. ok, kalo gaji byk pun, tp brg mahal gile . . . serupa jew kn (?) tkde pape yg berubah. duet gaji cikhoneybee tetap tk bule nk saving lebih. ** saving duit kawen. haha


cikhoneybee kalo ade masa free. . . mmg sume blog cikhoneybee terjah entry mereka. pastu byle dh abeh blogwalking, cikhoneybee lawat tumblr kwn pulok. suka tgk tgk picha kt sne. hehehe . . dan cikhoneybee trjmpe la 1 picha ni. terus cikhoneybee terpikir seketika. 


See (?) Maseh Ade lagi benda free kt dunia ni. Alhamdulillah :)

semua di atas tu adalah FREE OF CHARGE (!!!) kalau lah senyum kena byr 1 hari nanti, aku tk tahu la ape yg akan jd kt dunia ni. semua manusia berwajah bengis, pemarah dan sombong. Huhu. . cikhoneybee dhla suke gelak,senyum, tidor dan berkawan. . haish. . . agaknya abeh la duit gaji aku duk byr utk itu jew setiap hari. kehkehkeh . . . abes larh kalo nk follow owg, kena byr  (?) Melampau la tue kan. terus bankurap Facebook, Myspace, twitter, friendster, yahoo, gmail dan google. 
p/s : Adik cikhoneybee ckp zaman sekarang tkde bende free. Everythings need money. No (!) Cikhoneybee dh proves kn yg Statement nye Salah . . .  Duit bukan segalanya . . kan kawan kawan (??)


8 comments:

secret Ash said...

Hihi.. nasib wifi kat tempat keja free... leh ar on9 sakan.. :))

CikHoneyBee said...

@secret Ashitu pun free jgk kn? best best.. ade lagi bnde free.. kite je yg mls nk cr..

NasZ said...

betul2. terbukti dah.

sama2 dan thanx sudi join segmen picisan saya tu ye?hehehe.

CikHoneyBee said...

@NasZ :) hehehe... nty bule wt segmen lagi ya

Kartini said...

hik hik klako la pulok baco tandas tu punya harga facilities. ekeke.

=naBieLa sHahRin= said...

hahaha...kentut pon kne byr jgk???klaka je..
mcm 2 kne kentut pelan2 la biar xpyh byr..hehe..

aRa ❤ aFiq™ said...

toilet ada kt tmpt ara smpai rm1 skali msok.. siot tol.. hehe

CTK said...

makanan free is the part of my life now..ahahahaha