Saturday, October 1, 2011

Segmen Jom Tambah Follower lagi

clik banner for more infomation

segmen by cik May

Mudah je kalau nak join..Follow la blog Cik May ni untuk tau perkembangan nanti..Tajuk entry adalah SEGMEN : JOM TAMBAH FOLLOWER LAGI Copy banner kat atas dan letakkan kat entry korang.Dah siap entry??copy link tu kat entry ini okei?
Tu je..senangkan???Tarikh tutup join segmen ni ialah pada 31hb Oktober 2011

p/s : yeahh !! Jom Tambah follower lagi dan berkenalan dengan rakan blogger baru =) *Mood Excited (!)

22 comments:

AQiLaH QeYLa said...

ai.. dr segmen yg sma..
done follow u..
salam knl.. :))

Aimie Erika said...

hye .. sy dr segmen JOM TAMBAH FOLLOWER ..
done follow u ! follow me back ok ?
thanks :)

Pinkyz Ladies said...

dah follow awak..
jemput singgah blog saya k

http://pinkyzladies.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

waniey syazwani said...

datang dari segmen sama
dah follow awak
jemput ke blog saya
:)

CikHoneyBee said...

@AQiLaH QeYLa hai aqilah.. tengkiu :) salam knl jgk.. terima kaseh dtg ke blog cikhoneybee :D

@Aimie Erika hye aimie.. tengkiu byk2.. ok, sure :D

CikHoneyBee said...

@Pinkyz Ladies tengkiu pinkyz ladies. :D

@waniey syazwani tengkiu waniey. terima kaseh.. ok, sy terjah blog awk :D

wanie wonek said...

hye. saya datang dari segmen yang sama. done follow u k. jom terjah blog saya pulak :)

http://waniewonek.blogspot.com

CikHoneyBee said...

@wanie wonek time kaseh byk2 sudi drop kt cni. hehe.. tengkiu follow jua.. Muack! :D

mohd-arshad said...

hye , saya dari segmen yang sama . jom stay kt blogg saya plak , jn lpa follow ya ;DD

Cik Ayu said...

hai..singgah dari blog Cik May

Ana Adni Collection said...

Hai.. Singgah dari segmen Jom Tambah Follower Lagi...

Dah follow awak sebelum nie...

Mari singgah blog saye plak... Followlah sekali ye...

http://ana-adni-collection.blogspot.com

YNA said...

salam kenal :)

gigitjari said...

dah follow
follow kita jugak ye..
dari segmen yg sama
http://slight-fat.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

c genk bah ne said...

Datang dari segmen yang sama..
Jom datang blog genk pula ^^

MENARIK DI genkcorner

1.PUTUSKAN HUBUNGAN UNTUK TERUS BERBLOG
2.FREE DOODLE MUSLIMAH
3.KES MENANTU DI CABUL
4.AGAK-AGAK KORANG BOLEH KETAWA TAK BACA ENTRI INI?

~ieda~ said...

salam....aii...kite dh follow awk...naty follow kita juga ea...kite ni bru jer jd blogger...hehe

farakOwna said...

from same segmen . follo you
folo me okay . salam kenal :)

CikHoneyBee said...

@c genk bah ne wow.. tengkiu 4 promote. hehe.. i will hit u back soon~ promise :D

CikHoneyBee said...

@~ieda~oowh.. ic. so, welcome to blogger ya.dun worry dear. i will hit u back soon~ :) promise

CikHoneyBee said...

@farakOwnaok dear.. dun worry. i will hit u soon~ promise :D

mc'yun.. said...

aiii.. we are in the same segment..
follow mw if u like..;)

Asyikin said...

hye dtg dr segmen yang sama, selamat berkenalan, sudah follow awak :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tambah-follower-lagi.html

Isabella Bag House said...

Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html folo me back. :)