Thursday, May 31, 2012

Hadiah sudah dihantar




Jom Join GIveaway Awesome Ini :
Exclusive Giveaway Kain Pasang Raya 2012
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
 Nak join, Click SINISINI , SINI dan SINI


Kemain pro-active betul pagi ini, sampai update 2 entry sekaligus. ini mungkin effect panadol cikhoneybee telan kul 12 td ... haha. tetibe lak tadi terasa tak bape sedap badan cam nk demam.  tidur lepas asar sampai ke magrib, memang itu lah akibatnya.. badan sakit sakit, kepala pening, tak bape sedap badan... 

bukan sengaja pun nak tido lepas asar sampai magrib. tadi pewnat sangat pergi meeting then membeli belah kat Time Square . . . sampai umah pun pukul 5.30 ptg. naseb dapat lepaskan diri dari traffic jam kat KL. cikhoneybee ingat nk lelapkan mata kejap, akibat badan lenguh lenguh duk meeting 3 jam. krem ooo pinggang dan segala urat. memang benci betol kalo pergi meeting ini. Air-cond sejuk sangat . . . mula la suhu badan kacau bilau. Hampir nak demam td. naseb telan panadol cpt2, trus ok. terus hyper-active hapdate 2 entry pagi ini. hahaha

Pergghh . . panjang gyle mukadimahnya. sebenarnya cikhoneybee nak bagi tahu, hadiah untuk Giveaway Anniversry 1st Blog Eyryn tu cikhoneybee dah hantar kat post office petang tadi jugak. kebetulan kat Time Square terjumpa post Office kat dalam tue . . terus la urus mana yang patut. Memang niat nk hantar hari ini (semalam) pun. alang alang dh keluar jumpa post office, terus la hantar hadiah hadiah kepada pemenang. 


Hari selasa dah siap siap cetak nama dan alamat pemenang. Oh yea.. untuk kes pemenang yang tidak ikut syarat itu..seperti cikhoneybee cerita di enty INI, cikhoneybee decide untuk tetap bagi hadiah pada dia. sebabnya penganjur sibuk masuk belajar . . Penganjur kata kalo nak buat cabutan baru,mereka tiada masa. 

so, diharapkan perkara sama tidak berlaku lagi. huhuhu . .  Dah lepas tanggung jawab cikhoneybee untuk send hadiah tersebut. hope mereka suka dengan DVD korean drama itu. Tunggu la hadiah sampai yew


p/s : cuti sekolah dua minggu mereka ini, terisi dengan tonton Korean Drama la gamaknye. hehehe. Ade sesiapa nak beli DVD Korean Drama tak? 1 Drama RM10. korang buleh lawati fanpage cikhoneybee dan pilih drama drama yang berkenan dihati di [ album fanpage.] Jangan lupa inbox oke :)




Hadiah Giveaway Dah Sampai Rumah . . . .






Jom Join GIveaway Awesome Ini :
Exclusive Giveaway Kain Pasang Raya 2012
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
 Nak join, Click SINISINI , SINI dan SINI



selamat pagi semua.. disebabkan siang td sangat busy meeting kat KL, lepas tu pulak sempat singgah Time Square membeli belah bersama adik2 tersayang. Jadi tidak sempat nak update pasal 2 hadiah giveaway yang baru sampai kat umah semalam. sebenarnya, semalam birthday adik bongsu cikhoneybee, so kire nya nk belikan hadiah utk dia. dia paw smpai 4 helai baju. kemain betul die, mentang2 cikhoneybee suro die pilih apa yg die nak.. die paw 4 helai bju..Bab2 bagi hadiah birthday kt lelaki,cikhoneybee mmg FAILED. Susah Taw, kang tak kena dengan citarasa . . taknak dipakai pula. Kan membazir. So, elok die pilih sendiri, cikhoneybee just bayar. Dia Happy, cikhoneybee pun happy.  Settle masalah.




Ini lah hadiah yang sampai hari selasa hari tue. Masa tue, cikhoneybee tengah tidur, wah . . . sikit punye kuat la posmen tue duk ketuk pintu . hahaha.almaklum lah, kalo tidur mati tak sedarkan diri, memang bom meletup kt tepi telinga pun, tak sedar. kecian abg posmen itu. nasib ayah cikhoneybee dengar, so die lah yang terima postage hadiah tue. 


Lepas jew cikhoneybee bangun, terus bukak postage tue. . . huhu, belum sempat mandi apa pun, terus buka balutan postage tue. Kemain excited sangat . hahaha. bila dah buka. . . ini lah hadiah cikhoneybee menang di  Simple Giveaway by SyanaSaid, dan Future Doctor Giveaway.

patung koala itu hadiah giveaway Future Doctor
 dan patung cuti cuti Malaysia itu dari Simple Giveaway.



Mama cikhoneybee tanya tadi, barang apa yang selalu posmen hantar tue? cikhoneybee cakap la.. barang FREE orang kasi. Mama cakap banyak pulak dapt barang free ? siapa yang kasi ? cikhoneybee cakap la rakan rakan kat internet yang kasi. - mak cikhoneybee tak tahu blog / blogger ini


Terima kaseh sangat sangat. Syana dan Syan (penganjur giveaway ), hadiah yang cikhoneybee menang itu dah sampai.  patung patung tue cute gilak. hehehe


p/s : bertambah lagi anak patung kat dalam bilik cikhoneybee :)








Wednesday, May 30, 2012

Wordless Wednesday



Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI



Dear Past : Thank You For The Experience
Dear Future : I'm Ready to Face it
Dear Allah : Guide Me The Right Way. Give Me Strength to Face My Future


Dear Heart,
Please Fall In Love Only When You're Ready, 
Not When You're Lonely


Be Smart Enough to Hold On
Be Brave Enough to Let Go

Tuesday, May 29, 2012

kenangan Bunga Sakura.





Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI




Siapa kenal ini bunga apa? Inilah bunga sakura. Yewlah, Kan tengah Femes sekarang Drama SEINDAH SAKURA kat TV3 yang penuh emosi itu. Oh yeah, mestilah cikhoneybee FOLLOW drama itu. Jangan terkejut, Nenek cikhoneybee pun FOLLOW jugak. Haha. Kemain lagi nenek cikhoneybee marah masa Makcik Makcik kampung duk Wat Kacau Mak Si Syakira tu. 

Sebenarnya entry ini bukan cikhoneybee nk review Drama SEINDAH SAKURA kat TV3 tuuu . . cikhoneybee nk cerita tentang Kenangan Bunga Sakura dalam Hidup Cikhoneybee.


Dulu, Kalau tidak silap . . Masa Tahun cikhoneybee Ambil SPM, Masa tue cikhoneybee tengah Kerja. masak burger rasanya . . . Penuh kuali burger dengan burger burger tue ( kira tengah sibuk gilak la kan ), cikhoneybee dapat SMS dari kawan cikhoneybee.  Dia juga bagi kat kawan kawan dia yang lain. Motip nya, maybe die Bosan. haha . .  Kirenye SMS itu camgini lah yew. cikhoneybee cuba engat engat kan ayat ayat SMS . . . 



........ Ade ayat mukadimah nya tapi cikhoneybee tak igt . . . . 
yang cikhoneybee igt adalah ayat tengah nya . . . Jika Awak sayang saya, Bunga Apakah yang akan awak beri pada saya . . . Bunga Ros, Bunga Sakura, Bunga Tulip, Bunga orkid. . . bla bla  . . .
Saya Akan bagi makna bunga Bunga tersebut lepas awak beri jawapannya.......



Ala dulu kan femes dengan SMS soal dan jawab ini kan. masa tengah masak burger tu . . dahla peluh mengalir.. jangan cakap la... dh cam air pili mengalir . . . cikhoneybee pun berfikir . . Bunga Apa yang nk aku bagi kat die. nih . . 

cikhoneybee pun pikir . . . 


pikir lagi . . . 


sambil ligat tangan memalingkan burger burger tuuu (takut hanguss pulak kang )

pikir lagi  . . .


then, cikhoneybee pun balas lah SMS itu . type dengan pantas gyle lah kan. . . kuali penuh dengan burger pun maseh smpat nk SMS, kalo bos nampak, bernanah la telinga gamaknya....



saya nak bagi awak Bunga Sakura. Sebab Bunga itu takde kat Malaysia. Saya nak bagi awak bunga Rare itu sebab Awak Kan BEST FRIEND saya :)


lepas balas SMS tue, terus sesi pecuttt . . . membungkus burger yang telah siap masak. Amek kaw . .  peluh peluh tu jangan cakap la. memang muka pun berminyak campur peluh . . .  tengah tengah membungkus burger, ade vibrate tanda SMS masuk.


setelah siap jew kerja membungkus burger, cikhoneybee pun open New message. cikhoneybee baca lah SMS makna Bunga Tadi tu. . . 

BUNGA ROS : I care for you
BUNGA SAKURA : i Love you
BUNGA TULIP : i Admire you
BUNGA ORKID : i Like you



GULPPPP !! Tersentap kejap cikhoneybee. Ades . . apesal pulak makna bunga cmtu pulak. Terus cikhoneybee reply, AHAHA . . Camtu lak Makna nya, saje jew nk bagi bunga Rare tu. Tak sangka lak makna nye camtu. - cover malu -


Rase - rasenya dulu dulu korang penah main sms cmtu tak dengan kawan kawan? 


p.s : Yang kasi SMS itu adelah lelaki, mestilah cikhoneybee MALU. tetibe jadi camtu pulak. hadoiiii.... Cikhoneybee cam confess benda bukan bukan, padahal ia hanya kebetulah. It's just a game. Just suka suka.  Nasib baik dia sporting, kalau tak . . Malu betul . . taktahu nk sorok muka kat mana. =.='



Saturday, May 26, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena"




Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI




Saya tahu Giveaway ini Dari page IZARA4EVA

Cikhoneybee tag :
Kesuma
Nadhirah Baharuddin
Zulaikha




Lagu tidur untuk malam ini.





 

Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINI, SINI dan SINI


malam ini, cikhoneybee layan lagu korean ini. Dari 2Ne1. 2Ne1 adalah antara artis kumpulan wanita yang CUN yang cikhoneybee minat. Minat dengan melodi music nya selain vokal yang power. 

I Don't Care 2ne1 ENGLISH LYRICS




ini lagu asalnya. siap ade english lirik. haruslah ade lirik kn, kalo tak camne nk paham. bukan lahir lahir celik mata duduk korean.. mmg tak bape nk paham. cikhoneybee lahir lahir celik mata tengok2 jadi orang Malaysia. hehehe. 




2NE1 I Don't Care english version




dan ini lagu yang sama, tapi dalam version English. Not bad . . tapi di bandingkan dengan dua dua, cikhoneybee lagi suka yang ASLI. 

cikhoneybee suka dengar lagu lagu yang bukan dalam bahasa malaysia. lagu bahasa asing lagi cikhoneybee minat, sebab walaupun mulanya tidak paham menatah haram depa cakap, tapi byle adanya translation cmni... kn paham dh ? lagu ini tentang apa, berkisahkan apa . . dan cikhoneybee suka pasang lagu lagu korean byle cikhoneybee dalam emosi tidak stabil. dengan lagu di pasang, cikhoneybee akan hayati lagu itu.. dan pada masa yang sama sepertinya cikhoneybee meluahkan dan mengeluarkan perasaan yang tidak stabil itu ke dalam lagu itu. setelah setengah jam dengar lagu lagu itu, cikhoneybee terasa lega dan perasaan dan emosi cikhoneybee stabil. Pelik kn? memang pelik. ini tabiat pelik yang mula berjangkit kat cikhoneybee sejak duduk di hostel. byle moody jew, cikhoneybee duduk sorang sorang dalam bilik, bukak lagu korean..lepas dh ok, turn off lagu, mula buat assigment. sekarang ini byle penat kerja, bukak lagu korean sebelum tido.. dh dengar 2,3 lagu.. turn off, dan tido.  

sebenarnya banyak cara kita buleh release kan stress. tapi cara ini mujarab dengan cikhoneybee. mungkin dh terbiasa release stress dengan dengar lagu. terutama lagu bahasa asing. dengar melody die dh cukup mampu membuai perasaan 'jahat' tu pergi jauh jauh.

p/s : suka dengar lagu bahasa asing sebab, orang lain tak paham.. dan die tak dpt nk tahu kite tngah sedih ke, tengah stress ke, tengah happy ke.. melodi music diorang kan dengar cam happpy jew. tak elok tunjukakan kesedihan kat oarang lain, ia akan menyusahkan orang lain. diorang terpaksa cari jalan nk hiburkan kita. Hidup jangan susahkan orang. biarlah hidup menyenangkan orang lain. itu lagi baik. :)

Dia lah  yang selalu dodoikan cikhoneybee tido : Si DIA







Thursday, May 24, 2012

GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.







Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.




Cikhoneybee tag :
Kiera
fara
yaya
eyraMeow
blog sis92

Giveaway Ini Tammat pada 7.6.2012.


"1st GiveAway by Nabila Medan"





Jom JOIN GIVEAWAY AWESOME INI :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway


cikhoneybee tag :
Kak Atie
Intan berlian
Kak RosCute




"BellaJane First Giveaway"





Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI



cikhoneybee tag :

izara4eva
Yaya
Fiqra
hanim irsyad
cik Harty
nurul ain rizam
mustaqila
laila

Cik Jajika First Giveaway





Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI



Set hadiah GA adalah:


Set A: Sehelai tudung satin / bawal plain (warna rambang) + topup RM10 

Set B: Sehelai tudung bawal plain (warna rambang) + sehelai tudung satin ( warna rambang)

Set C : Topup RM15


GA ini bermula dari 17hb Mei 2012 sehingga 31hb Mei 2012, pukul 12.30 petang


Tuesday, May 22, 2012

HELP ME ! HELP ME !






Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI




Cikhoneybee mengalami satu masalah yang  berat. Dimana cikhoneybee tak tahu nk buat keputusan. Mari cikhoneybee cerita apa masalah cikhoneybee






ceritanya bermula cmni, seperti yang korang tahu cikhoneybee rajin menjadi penaja kepada bloggers yang buat giveaway/ contest etc. Selama jadi sponser, masalah ini tidak pernah berlaku.  Masa memula jadi sponser, cikhoneybee tawarkan hadiah top up. then sekarang, cikhoneybee tawarkan hadiah dvd Korean Drama . So, ini adalah first time ever berlaku pada cikhoneybee. Ada 1 giveaway ini iaitu Giveaway 1st Anniversary Blog Eyryn Bercerita & Jejari Bercherita.. cikhoneybee sebagai sponsor  hadiah dvd korean drama. setelah penganjur umumkan nama pemenang dan cikhoneybee minta dia pm korean drama mana yang menjadi pilihan hati. setelah kesemua pemenang PM, cikhoneybee buat spot -check. cikhoneybee spot-check para pemenang LIKE tak fanpage cikhoneybee. Yewlah, button sekecil itu haruslah di click sebagai mengikut syarat syarat,. Dan cikhoneybee dapati, ade sorang pemenang tidak hit button LIKE. cikhoneybee terkejut lah. cikhoneybee check berulang kali, takut cikhoneybee tersalah pandang. sekali, dua kali, tiga kali, empat kali cikhoneybee check.. Memang id FB die tkde LIKE pun. cikhoneybee dh contact penganjur giveaway. Cikhoneybee minta penganjur tanyakan Takut die guna ID FB lain mase LIKE. masa hari sabtu hari tu, cikhoneybee check la, kalo kalo ade respon dari penganjur. Then penganjur cakap, peserta itu dh LIKE pun. cikhoneybee pun hairan la. hari rabu, hari khamis tu cikhoneybee check tkde pun. byle tengok, Peserta itu baru LIKE. dia LIKE hari sabtu tu jugak. Mungkin lepas baca penganjur punye message, baru die HIT LIKE. cikhoneybee PM peserta itu.. "salam, baru LIKE fanpage saya ke?" then smpai sekarang die tk respon. tp penganjur punye PM die respon. Die cakap die dh LIKE semua penganjur, mungkin masalah teknikal. So, sekarang ini cikhoneybee tak tahu nak buat apa, taktahu nk buat keputusan utk bg hadiah itu atau suroh penganjur cabut nama pemenang terbaru. 






so, cikhoneybee minta dan harap sangat ade yang respon .. bagi pandangan untuk cikhoneybee settle kan masalah ini. Hadiah pemenang lain tertangguh disebabkan Masalah ini. cikhoneybee nk settlekan hal ini dengan Adil dan saksama. cikhoneybee taknak nanti orang lain bercakap cakap tentang masalah ini. Kalo peserta peserta GA itu nk bg pandangan pun cikhoneybee alu-alu kan sebab ini berkaitan HAK mereka. 

P/s: Diluah mati emak, di telan mati bapak... Help me help me. Kecian dekat penganjur, kena layan berpuluh puluh ragam peserta. 



JOM BERUBAH JOM..? ;)




 

sebelum tidor, cikhoneybee sempat berblogwalking dan terjumpa 1 article tentang berubah ke arah kebaikan. so, ini cikhoneybee nk kongsi kan pada semua jua. semoga memberi manfaat kepada kita semua. Insya Allah. :)



Semua orang ingin berubah, I mean changing from bad to good. Saya jamin, berani kerat jari (weehee, gurau je, tak berani pun) semua orang mesti pernah dengar orang cakap "eh aku nak berubah ke arah kebaikan lah." sama ada dari rakan terdekat mahupun diri sendiri yang sentiasa bermonolog dalaman. Ya, sebab fitrah kita manusia yang sukakan kebaikan dan kesucian, kerana asal usul kita pun dari Syurga, tempat paling suci.

Saya rasa kita semua perlu sedar bahawa kita semua memang sedang berubah pun.

"eh yeke..? alamak, i ollz tak sedar lah."

Ya, kita perlu sedia maklum yang dunia pun sedang berubah. Cuma yang lainnya, dunia berubah menentang fitrah kita. Kemaksiatan makin bertambah, jenayah juga begitu. Jelas sekali bilamana maksiat tidak lagi asing, yang ingin membuat kebaikan lebih takut kepada pembuat kejahatan.

Maka, apabila seseorang ingin mengambil keputusan untuk berubah ke arah kebaikan, mereka merasa kerdil dan belum bersedia. Ini kerana mereka rasakan jalan yang bakal mereka lalui berlawanan dengan jalan yang dunia sedang lalui. Senang cerita, jalan kebaikan dan jalan dunia hari ini tidak di lorong 'one way'.

Ketakutan untuk berubah kearah kebaikan ini hanya terjadi kepada mereka yang takut menjadi asing, hanya terjadi kepada mereka yang hidup kerana dunia.

Saya juga pernah menjadi 'mereka' di atas. Hidup terlalu untuk dunia, tidak ingin menjadi asing di dalam dunia yang rata-rata tidak mengamalkan islam sebagai cara hidup (c'mon la, tak hot la kan pakai cakap macam ustazah ni kan). Tetapi hati jelas menyatakan, "aku bukan di lorong yang betul". Hidup memang enjoy tetapi seperti ada yang tidak kena. Kenapa..? 왜.? 왜..? Kerana kita hidup menentang fitrah. Seperti takut dengan bayang-bayang sendiri.

Kalau berubah ikut fitrah itu asing di dunia sekarang, percayalah Allah bersama-sama dengan kita yang asing ini, kerana yang menciptakan fitrah kita itu kan Allah, bukan dunia.



Daripada Abu Hurairah r.a., "Islam mula tersebar dalam keadaan asing. Dan ia akan kembali dagang asing. Maka berbahagialah (beruntunglah) orang yang bersama Islam ketika ianya asing”. 
[HR Muslim]



Kepada yang selalu mengajukan soalan kepada saya, "macam mana nak dapat kekuatan untuk berubah.?". Jawapan saya senang sahaja, cari Allah. Berubah Lillahi ta'ala, kerana Allah kerana Dia lah sumber kekuatan kita. Bilamana kita rasakan dunia sedang mengejek kita kerana berlawanan arus dalam lorong 'one way' nya, muhasabah diri, tanya pada hati, kita hidup untuk Allah atau untuk dunia.?

Saya ulang sekali lagi ayat saya di atas,
"Saya rasa kita semua perlu sedar bahawa kita semua memang sedang berubah."

Persoalannya,

"Adakah kita sendiri yang sedang mengubah diri atau kita hanya menjadi mangsa perubahan.?"
(noktah)


Sumber : 100% copy paste dari sini -banyak lagi diulas oleh beliau, FARAH LEE

P/s: jom ramai ramai puasa sunat untuk meyambut kedatangan bulan Rejab, Bulan istigfar/taubat.. dimana Allah membuka pintu taubat untuk hamba hamba nya. semoga Allah mengampunkan dosa dosa serta doa doa ku di kabulkan. 


Sunday, May 20, 2012

1ST Giveaway by KIERA RASHID






My Birthday and Mother's Day Giveaway





Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI





Ini Picha cikhoneybee dgn Mama


Pada Bakal 2 June nanti, cikhoneybee nk ambil kesempatan untuk mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR kepada Mama cikhoneybee, Siti Mariam. Selamat hari Lahir, MAMA. Terima Kaseh bersusah payah membawa perut selama 9 bulan, dan melalui pembedahan ketika melahirkan Kakak. Kasih Mama tiada tandingan dan membawa ke syurga. Dengan itu, semoga Mama selalu diberikan kesihatan yang baik, sentiasa di rahmati Allah dan sentiasa MUDA. hehehe. Walaupun kakak tak tunjuk, tapi dalam hati kakak Sayang sangat sangat sangat Kt Mama.
Tiada Sutera yang begitu lembut seperti belaian seorang ibu,
 tiada tempat yang paling nyaman selaian pangkuan seorang ibu.
 Tiada bunga yang lebih cantik selain senyummu. 
Tiada jalan yang sebegitu berbunga-bunga seperti yang dicetak dengan lankah kakimu ibu,
 Engkaulah segalanya bagiku 



Sponsor Hebat

Friday, May 18, 2012

Hari Hari Aku Rindu SCORR ~lirik~



                       

di Copy dr FB kawan :)

P/s: tah kenapa tetibe pulak aku layan lagu lagu cenggini. haish . . . XD





“Random Giveaway by Yana”




Bila tamat contest?Hujung bulan ni iaitu pada 31 May 2012.


2nd Anniversary Giveaway Ieyza Afieyna



cikhoneybee tag : follower dan blogwalkers blog cikhoneybee


Tarikh Tutup GA 
: 6 Jun 2012 , 11.59pm .
hadiah ? surprise ! *but sangat comel kowt.. >.<
5pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org

Friday, May 11, 2012

1st Giveaway By Fatma Fazira




cikhoneybee tag ; kamu, dia , awak

Tamat : 15 May 2012