Thursday, October 27, 2011

Takde Mood la nk Berblogging

Hepy Lunch Hour readers,

Cikhoneybee dh macam takder mod dah nk berblogging. Ia nye disebabkan masalah laptop nie. Tah kenapa la sejak semalam Byle nk buka blog jew, die cm lembab. kebetulan mmg internet dh quota. tapi byle cikhoneybee dh g cpt cpt bayar pun stil sama jugak. aisemen . . . dh la loading lambat. pastu laptop jd hang. check punye check, rupanye adobe flash crashed (!!) mmg tension la . . tkbule nk buka blog n blogwalking. 

cikhoneybee dh try uninstall adobe flash player tu dan reinstall. tapi problem still tk settle. keep on hang . .. unresponsive. nk bukak blog tu bkn kemain seksa. nk tunggu tu. kalo makan, dh abeh mkn pun . . tk jugak loading. ade sesapa buleh tolong tak cne nk fix problem ni (?) susah la cmni. takbule nk buka blog utk check shoutmix, follower. . . geram geram btol (!!)

p/s : plis . . ade sesapa yg buleh tolong tak (?)

3 comments:

nurpiska said...

sy nk tlong pon sye xreti..

zareliqa afiqa said...

alar~ nak tolong,tapi tak taw.huhu=.=

CTK said...

selalunyer kena refresh balik je...xpon...hanya sesetengah pc je dpt bukak adobe flash tu