Monday, October 24, 2011

Di Tag Oleh CTK

Selamat petang readers, Cuaca mendung jew petang ni. mungkin kah mahu hujan lagi (?) hehehe . . cikhoneybee baru la dpt meluangkan masa utk join Tag game. Cikhoneybee di tag oleh CTK




1)nama gelaran kamu apa?yang negatif..hihi
- DJ Mira. ( sbb kalo bcakap tu tkpenah n tkthu nk stop kehkeh )

2)time besday kamu.apa adiah yang kamu harapkan?*jwpn jangan mlmpau n xmasuk dek akal :P

- Sy nk Gemok bawak sy Kt pantai . . then propose me. Wakaka. . ct syg jgn gelak k?
3)makanan dan minuman yg kamu gemar? (ini soalan budak2 tp penting lau ct nk blnje nanti ! :D)

- cikhoneybee SUKA SANGAT makan Laksa Shacks. Minuman Pulak COOL BLOG :)

4)apa yang kamu rasa nak beli tapi xtercapai lagi?n berikan sebab knp x mencapainya? :P

- Nak belikan Hadiah Special utk Gemok tersyg. Tapi kewangan tk stabil lg. cuz every month ade jew bnde nk byr. Biase la 1,2.3 bulan pertama kerja. 
5)kalau kamu gadoh ngan bf kamu,apa kamu buat?merajuk xnk layan or lawan balik? :D

- Sometime sy diam. Sometime Lawan balik byle bukan slh sy. Mostly mmg merajuk (Kuat merajuk ! ) . 
6)sapa artis yang kamu betul2 nak jumpe? :)

- Taylor Swift ( Nak Tnye die cmne die dpt ilham buat lagu yg best best )
7)apa hObi kamu bila kamu rasa bosan sangat? saje nk nyibuk :P

- Sy Suka tidor dan berblogging.

8)apekah 'something' yang kamu dah buat untuk banggakan mak ayah kamu?

- Masa SPM, Hadiahkan Parents sy 6A Dan Saya Sudah GRADUATE Diploma In Business Management (!!)
9)kalau saya xlawat blog kamu sebab xder mase or mungkin terlupe..sudi x kamu datang jenguk sendiri? *sOalan cepumas 

- Mesti la datang melawat utk jenguk jika ade entry baru. blog kamu dlm list blogwalking sy :)

10)kamu adew kucen x? bape ekOr? :D

- ada seekor. Kucen betina. Namanye Puss
11)lagu apa yang kamu suka dengar setakat neh? :)

- Stacy - Kisah Dongeng




so, ini soalan dari cikhoneybee . . . Jawab jgn tak Jawab k (?)

1. Nama penuh korang . . then cite sikit makna nama korang (?)

2. sebelum umur 30, ape yg korang nk capai (?)

3.  korang prefer bekerja Sendiri Atau Bekerja dgn company . . (?)

4.  5 Blogger yg paling u rapat (?)

5. korang prefer Shawl ke tudung bawal  . . sebab (?)

6. hadiah yg pling the BEST EVER yg pernah dpt.. dan dari siapa

7. Hadiah yg paling the BEST EVER yg pernah korang kasi utk ur BFbule la cikhoneybee jd kn idea utk bg present bufday utk gemok. kehkeh

8. blogger otai yg palink korg suka (?)

9. Kalo cikhoneybee nk mtk no fon bule tak (?) wkwkwkw

10. 3 benda yg korang suka tentang cikhoneybee.

11. 3 kekurangan dlm blog cikhoneybee utk improvement

cikhoneybee nk tag :

pada ditag, ini game sebenarnya
kamu kena buat 11 soalan dan tag pada 11 orang
dan begitulah yang ditag akan buat perkara sama
lau rajin dan kamu memang nk thu jawapan dr kawan kamu
jOin lah games ni..copy banner comey tu n truskan permainan
bes taw! ley thu psl dOrang..haha

lau xnak jOin xpew, tolong jwb sOalan  pOn da ok..
cOpy paste je pastu jawab yerp (^_^)
sebagai penyeri je neh :D

untu jawab soalan KITE
ikOtlah nak jawab kat mne2 pon..
hehe
kat entri baru kamu ke
kat ruangan komen ENTRY ni ke
aslkan jawab :D
TERIMA KASEH ATAS PERHATIAN ANDA:)

11 comments:

Lyssa Faizureen said...

wahh . thnx tag Lyssa ^_^

nurulauni said...

tq tag auni....jap tgh pikir ni nk jawab ke tak..hehe

CikHoneyBee said...

@Lyssa Faizureen welcome adeq lyssa syg. hope sudi jwb. hehe

@nurulaunihehe.. welcome dear. ok.. jwb la. senangnye soalan tu :)

Diyana Ali said...

terima kasih ye, insyaALLAH ye nt saya try jawab . hehe

CikHoneyBee said...

@Diyana Alisama sama dear :)

Diyana Ali said...

sy jwb sini je ye, sorry tak dapat buat entry :)

1) nur diyana ali, lupa la maksud. hehe
2) nak kahwen laaa. hehe
3) keje sendiri kot, lebih byk duit . huhu
4)aqyla akmal, eyryn, nisa greenpanda, coret2 nusha. lagi satu awk la. nak cuba2 rapat . hehe
5) tudung bawal. ringkas, kemas dan lg npk lawa kot
6) befday cake dr kakak
7) ini tak sure, haha . butang baju melayu kot
8) fatin liyana atau anis syafira, suka bace blog dorang
9) tak bole, huhu .gurau je
10 )tgh mengenali hati budi ni, tak tahu lagi tp baik .hehe
11)saya rasa ur blog dah ok, not bad. cantik. cuma about me yg kat atas tu , saya rasa tak yah atau letak kat side bar and popular post buat la scroll bar atau tak yah byk sgt. hehe . byk sgt ke ? sorry for my opinion ye :))

Diyana Ali said...

popular post buat scroll bar atau buat dlm 3 @4 popular jelaa. hee sorry:))

CikHoneyBee said...

@Diyana Aliwahh . . Bikin sentap ini. wkwkw.. tkde la. joke only. tengkiu dear utk kritikan membina. kritik ke? tklah.. bg cikhoneybee itu adalah kata kata utk impovement. kehkeh.. thx sudi jwb.

p/s: kite taG sb kite nk knl awk lbih rapat :)

CTK said...

hehe...xsmpat bce 'ct,jgn gelak' tu, ct dah tergelak...hahaha...ambOiiii...rOmentik lah tu..hahaha

thank ye jawab sayang..ur answer sangat2 menepati citarasa...hehe.. iluv u :)

nti ct jawab k :D

cik kinchnaf said...

Hi Dear ,

sye da join ini game. dah jawap pun. sile singgah gumah pink saye tu yee..

http://niecymiecy.blogspot.com/2011/10/di-tag-oleh-cikhoneybee-sayang.html

Btw, thanks yea awk.

CikHoneyBee said...

@CTKhaha.. my ct gelak jgk. ofcoz la maw romantik. kehkeh.. ok syg, luv u too la. Muack Muack! :)