Monday, April 25, 2011

Lu Bikin Gua Panassss !!!

selamat malam to all readers.. =)


ok, aku terpanggil nk mengHapdate blog mlm ni. Ade 1 Makhluk Allah yg "SiHAT" suda bikin aku panas ati. dahla annoying aku dgn sume status2 die yg ala anoyying. Grr... menganggu ketenangan aku utk bercuti seketika slpas mid-Term ni.

mula nye aku sabarkan diri. seperti tuntutan agama..sabar itu separuh dari iman. tp kn.. byle dh lama2.. aku tktahan DOWH! geram gyle.. mmg la fesbuk ko, ko bule hadpate ape ko nye suka. dan aku un tk bule nk ckp ape. OK,FINE! aku tkde kacau n tkde ckp pape kn??? aku juz wt2 tak nmpk jew n tkde ati un nk bce Status ko yg AGAK ANOYYING! tagih simpati... YUCKSSS!!



maksud aku yg blogger2...yg sebok nak jadi penyanyi laa...
duh! sebok citer kehidupan kat sume org...hurmmm...where is the value of privacy? reti nak suro aku privacy jage adab sume...diri sendiri sik cermin...haishh - petikan dari comment die...

tapi byle ko dh masuk campur hal aku. nk sebut hal "BLOGGERS"... LU BIKIN GUA PANAS BEB! eventhough MAYBE ko maksudkan ke BLOGGERS lain, tp aku ini adalah salah satu BLOGGER kot! Mmg aku TERASA ar.. cbe ko specific kn nama die.. aku bule la Cool agy.

HELLO! ape masalah ko ha? ske ati BLOGGERS la.. kami nk tulis hal ape pun. asal ko sibuk nk sindir dan perli.. kami nk cete hal Cinta ke, Life ke, SUKAHATI kami LARR! BLOG ini kami punye..suka hati kami la nk cerita apa-apa un ! lau ko tksuka, ko tkpayah bace kami nye story. kami un tkde pakse ko suro bace.. yang ko gedik-gedik, muka tembok China tu pahal nk bace story kami? BACK OFF lerr.


Ko nye status sume ala2 innocent, dan pelajar baik. so, teruskan la wt cmtu. kami mgkin bkn la innocent, pelajar yg baik..tapi kami nie reti la nk respect owg. kami respect status ko yg annoying tu.. asal ko tkley nk respect kami?? Blog nie tempat kami nk luah perasaan, nk kongsi cerita2, tips-tips, gosip2.

kami owg yg jenis menghargai setiap detik masa itu. kami suka lakarkan moment tu di blog agar die abadi selamanya. dan tidak akan dilupakan. ke ko ni jeles, kami tkde ajak ko join skali?? wkwkw..ko jeles la kn sbb kami tk ajak ko join ngn kami. sbb tu ko nk sindir2 kami. cbe pikir, sape nk ajak lau perangai ko yg ANNOYING.lagak cm DIVA dan BOSS !!! Yucks.. kami jijik lerr....  ko lau nk perli BLOGGERS, ko hati2 ok.. ramai Blogger2 akan hentam ko!

talk to the Hand

p/s: bak kata Fatin Liyana, jangan layan SAMPAH !!! Sorry to Say la erkk.. ko yg wt diri ko tu  jadi SAMPAH! please mind your own business ok. owg tk kacau ko, ko jgn la tergedik2 dan muka tembok China nk usik2 kami. Please laa.. muka ko tu tk sesuai nk wt muka gedik. Yucksss....

5 comments:

myu said...

akak tau spe dia. Kito bako! kito bako! sabo2..

CikHoneyBee said...

what the fishcat la! die kutuk kot.. ape kejadah die nk cr pasal.. kite tk kacu die ok.. pahal nk kaco kite??

i.n.d.a.h_n.a.n.a.n.a said...

adik mia..marah nampak..bako jew...

i.n.d.a.h_n.a.n.a.n.a said...

kite taw sape yg dimaksudkn tu..even kte xde pesbuk taw..hehehe...

CikHoneyBee said...

hahaha.. marah la kak. die duk gedik2 kt fesbuk ngn stutus die tkpew lak. wkwkw.. die tknk owg lbey femes dr die kot.. yukccss.. spe la nk jd popular.. die yg popularkan kite.. duk nk dengki2... kecian btol