Monday, April 11, 2011

Depression terlampau







aku depress. sumpah! aku betol betol depress hari nie. haish... makin menjadi-jadi pula depress aku nie. ape la kne nye ni. jup agy kul 2 aku ade kelas auditing by Mr.joseph. tok hari ni, kelas die sejam jew kot. hari dimana kelas yg ramai bebudak tk rajin nk dtg. utk 1 hr ni, kelas hanya 1 jam. mmg bebudak nie liat la nk hadir nye. tp disebabkan Lecturer yg mengajar tuu soo sour sweet, aku sgt sgt la royal loyal hadiri kelas die. tk Pena ponteng agy taw! sweet yg aku mksud kn tu bukan la dlm erti kacak, hensem, charming and what so ever. Mr. joseph tuu dh gaya ayh-ayh pada aku n whole classmate aku. tiap hari sokmo die kasi advice yg baik dan berguna tok kami yg maseh MENTAH dgn hal2 dunia. pendek kata maseh tk ckup mkn gula  garam la. 

ok, suda melalut cete hal lecturer aku pulak. enrty ni tajuk nye "DEPRESS" so, kne la ckp hal ade kne mengena dan bersangkutan dgn depress.. ye tk? makin hari mood depress aku makin menjadi-jadi la. haish.. suda kritikal condition nie. kalau aku biarkan nie, bule mudaratkan diri aku. so pahal yg depress nie? aku nk jwb un aku tkthu nk bg jwapan ape. aku un tk thu npew la aku terasa sgt depress ni. mgkin tarikh assignment semakin hampir??? mungkin exam midterm suda melambai2 aku say HELLO!. cettt.. aku maseh belum bersedia nie tu hadapi pertempuran yg amat dahsyat.  Assignment ---> Aku <---- midterm . 2 in 1 agy tu.. dua2 nk attact aku ni..mane aci.. dan sah sah the end aku tewas.,

takkan la aku nk kena makan coklat agy? cm hari jumaat lepas, 1bar tolebrone aku tibai utk pulih kan balik mood aku. yeahh.. mmg la ok suda pas tu. tp takkan tiap kali nk kne mkn coklat ni... berat badan bule naik mendadak lau cmni gaya nya. agy 1, skunk ni pun SugarDaddy  MARA un suda tidak support allowance aku, so duit un tak bape nk ade. kena la membazir  save cost! 

ok, aku decide hari ni aku tak nak g clz Auditing. aku nk off henpon aku, aku ttup lampu bilik.. aku selubung dalam selimut. aku nk dduk cmni sampai aku ase aku suda ok. tetibe rasa cm maw jerit + meraung + menangis dan sewaktu dengan nya pun ade...  dekat2 nk final semester ni, macam2 dugaan menimpa aku. aku sgt2 depress... hukhukhuk.

p/s: ayah, kakak mintak maap. akk ponteng kelas hr ni. kakak tkde mood. kakak depress sgt. lau kakak g kelas un mesti tk dpt fkos. to all readers, sorry to say la.... entry nie agk berEmotional siket. so, mintak maaf byk2 kalu entry ni nty akn terINFLUENCE mood korg. ok, chow dlu, nk pg menyendiri~~

 

2 comments:

myu said...

owh patutlah x gi klas..akak, Ct, Yoges n blog ada nak luahkan perasaan. x baek pendam sowang2...

CikHoneyBee said...

huhu... ok kak :) tengs 4 support mia T__T