Thursday, April 21, 2011

alhamdulillah =)

salam dan selamat pagi ~ hehehe... pagi-pagi nk subuh nie aku maseh tk tido agy. Apesal?? hehehe.. ni mungkin effect dr dua minggu aku tido lambat jew dok siap kan assigmnt dan study utk exam. huhu... so 20 april 2011, tamat la suda exam mid term aku. so td ptg setelah antr assigmnt Taxation, aku lunch.. padahal 3 in 1 kot. BrancHTea ( Breakfast + Lunch + Hi-tea) wkwkw.. cm tu kire nye.

 pepetang yg aman damai tu,aku un dok la layan video kt U-tube, tgk vidoe porn  C.S.D.P. korg tahu tk ape tu C.S.D.P?? C.S.D.P as known as Cikgu Shida Dari Parit. hahaha.. aku bergelak ketawa tak kesing gusi dowh. layan nye layan, hujan pulak. lebat la jgk, so aku off la laptop. hampir2 terlelap, cik Myu call. ku pkir kan die maw ajk gerak g pasar malam, upenye tanye sal assigmnt taxation.

so hari ini mmg aku rest spuas2 nya, mkn spuas2nya. Puas ke? pdahal ni bwu jew lps tibai nasi. wkwkwk.. aku la nie, jual mahal sgt. duk tamaw angkut mknn dr pasar mlm cm sllu aku wt. budget hr ni pkir2 maw mkn aym gunting jew. skali tgh2 pagi ni perut lapar minta isi. naseb la maseh ade nasi + gulai nenas ikn masin yg beli mse mkn BrancHTea td. aku un mulakan pemanasan lauk2 dan nasi. hohoho.. aku ni mmg buang tebiat. pagi2 buta mkn nasi. owg len duk sibuk menganyam mimpi, aku sedang sedap2 mengunyah2. ish3.. perangai yg tk Pena nk berubah. ske mlm tgh mlm. mmg ptot la diet aku tk pena nk menjadi.. haishh =.='

2 comments:

myu said...

Haha kan akak dah ckp perot mia ada jin. naseb baek ada mknn, kalo x ada mknn mesti kebulur :)

CikHoneyBee said...

hahaha.. sy insaf. pasti mesti beli mknn byk2 kt pasar utk tok tgh mlm >.<