Thursday, September 29, 2011

Suatu Petang di Restoran Ayam Penyek

selamat petang yg hangat,

Panas sungguh cuaca di petang petang ini. takut nk kelua. cikhoneybee duduk dalam kedai jew. hehehe . . .  tadi kan cikhoneybee belek belek picture hang out dengan kawan kawan.  perasaan rindu menebal suda (!) serius rindu mereka sangat (!) Rindu betol nak hang out ramai ramai. jalan jalan cari makanan yg best lagi.

sekarang byle dh sume abeh belajar pasti la sume sibuk dengan komitment masing masing kan. termasuk jgk la aku. dh abeh belajar nie, pasti kerja. kalo balik kerja pun pasti penat. ape lagi katil dan bantal musyukk memanggil la kan. semalam terpakse tolak ajakan My bestfriend, Dyla, Ida Eryn dan tunangnye. dieorang ajak aku tengok movie. tapi sebab tk bekesempatan nk join. so, aku tak dpt nk join mereka.

ini picture mase kami ( aku, cik myu, cik ct, yoges dan cik becca) outing bersama yg terakhir kat nilai sebelum kami abeh belajar 3 bulan yg lepas. picture ade yg cilok dari blog cik myu. hehehe . .

atas: cik ct dan yoges
bawah : aku dan becca
( picture  dalam bas college )

aku lapar sgt. smpai jew Giant Nilai, terus serbu Kings'
amek gmbr dgn mulut penuh. 
tk senonoh betol
hahaha . . .


(cik myu, aku dan becca)
masa kt Giant Nilai . . makanan maseh berbaki di tgn

(Aku, Yoges dan becca)
di restoran Ayam Penyek . . Dinner TIME (!)

minuman kami ber-5

bakso

ayam penyek


  makanan kt restoran ayam penyek ni not bad la. cume tidak sesuai dengan selera aku. heheh . .  aku tk makan sambal belacan (!) tapi Ayam Penyek die sedap (!) ayam rendang die best cik ct ckp. . . tp PEDAS (!) Memang tk sesuai sgt dengan selera aku. sebab aku bukan kuat makan pedas pun. hehehe

p/s: harap ade chance lagi nk outing cmni lagi.

2 comments:

Gen2Merah said...

betul3x... saya pun rindu dengan kawan2 sekampus dulu.. bila dah bekerjaya ni, rindu lah nak buat reunion degan mereka semua..

myu said...

Miss u too.. huhu bila la nak wat xtvt camni lagi...