Thursday, September 22, 2011

Join GA yg AWESOME . . .

sebelum nk masuk tido, terjumpa 1 blog ni. Syiqin dan Nadhirah yang menganjurkan MEGA GIVEAWAY (!) Hadiah nye mmg awesome (!) dengan cepatnye aku MAW JOIN (!) hekhek . ..


 
Untuk keterangan lanjut, click banner

term and conditions:

Follow Blog Syiqin And Nadhirah
Malaysian only
Klau nak join, buat satu entry pasal contest ni. Ambik banner tu sekali :]Send dekat entry Nadhirah
 Tag 1 orang yang korang nak tag.
 Tarikh tamat contest 1/11/11
Sponsors pun bole join dengan syarat kalau hadiah yang anda buat terkena pada diri sendiri,kena ganti dengan orang yang mempunyai number selepas anda

  
 nie main hadiah die (!) syok bukan (?)


           cikhoneybee mahu tag : cik Tikah's Blog

"p/s: nk Lomo tu  . . nty bule amek picture byk byk dgn Gemok (!) hehehe.. Insya Allah, jika ade rezeki "
snap picture together cmni kew  .  . . . (?)
Auwww . . . hehehe


6 comments:

Cik tikah said...

wah, kena tag lah. hehe.. tq dear. cik tikah join, ok :)

CTK said...

heheh...gudluck ye yunk...ct adew kamera tuh tp xthu guna..hahahaha


http://khayalan27.blogspot.com/

CikHoneyBee said...

cik tikah : welcome^^ good luck ya :)

CikHoneyBee said...

CTK : tengkiu CTK fir ur wishes. eya ke . . kalo tk guna, bule la ksi kat kite. haha . . kidding ;P

DoRaEmoN LuRvE said...

Good luck ~! :)

CikHoneyBee said...

terima kaseh :D