Thursday, September 22, 2011

Minggu busy, kerja bertimbun .....

Mowning all readers,




Perghh (!!) cikhoneybee minggu ni BUSY amat sangat. sampaikan nk update entry pun tk sempat. setiap hari hanya sempat nk Blogwalking blog kawan kawan sahaja. sebelum tido, mmg wajib berblogwalking. kalo tak, tak lena tido. Yeah (!) blogwalking itu penting. ia akan maintain dan tambah eratkan hubungan sesama bloggers (!) kan kan kan (?)



beberapa hari lepas jew sempat join GA dan Lucky Draw. alhamdulillah rezeki dari berblogwalking. Sambil itu menambah rakan agar bule bertuka cerita dan info. setiap hari, even jam dh lewat sgt . . . aku akan check kt update post  kawan kawan, shoutmix box message, chatbox message. WAJIB (!) yewla, owg dh dtg blog kite, comment dan follow. .  pasti la kne jenguk blog mereka pula. Bak kata pepatah lama, Org Berbudi kite berbahasa. yedak (?)


setiap hari cik tikah akan remind aku pasal entry yg die updte. mmg setiap hari aku terjah ke blog die . . bce entry die yg banyak berkaitan dengan celebriti ( Artis Artis Malaysia ). untuk hari ini ( sudah semalam suda . . ) die invite aku tgk kad kawin Nabil Raja Lawak. Perghh (!!) mmg lawa la . . macam cover buku cerita kisah Dongeng (takde kaitan dengan lagu kisah dongeng stacy . . ) aku masa kecik kecik (!) dengan adanya cik tikah ini, aku terasa diri ni up-to-date dengan hal dunia selebriti. terima kaseh cik tikah =) heheh . . .


selain itu, Amerchecks juga selalu dtg blog aku. Remind pasal movie movie yg die dh Update ready utk di Download. setakat ini aku baru jew mendownload movie HANTU BONCENG kt site die. movie lain, aku tak usha lagi. internet pun slow. nk mendownload pun naik jenuh nk tunggu. hehehe . . . dengan adanya amerchecks, aku terasa diri aku sentiasa up-to-date dengan movie movie yg terbaru/ lama (yg penah aku miss tgk ). so, mmg jimat duit tak payah nk terjah panggung atau sesak sesak duk pilih beli DVD.


cakap pasal tonton wayang, sejak aku abeh diploma ni. . mmg jarang la tengok wayang. last movie aku tengok adalah transformers . . itupun bersama Gemok. tengok version 3D punye (!) Gemok belanja . . hekhekhek . . aku sejak dh mencebur diri dalam bidang mendownload movie ni, mmg aku payah sgt nk jejak kaki kt panggung dh. kecuali movie action macam Fast and Furious tue WAJIB tgk kt panggung. baru la feel kan.  kalo setakat movie love love ni, atau movie comedy. . . aku lebey suka layan kat rumah bersama adeq adeq aku. tong tong duit beli kudap kudap, then semua terpacak dpn laptop duk khusyuk layan movie.


terima kaseh cik tikah dan amercheck . . sebab keep me up-to-date about everything (!) really really appriciate . . pade sesape yg nak bg aku sentiasa update dengan hal dunia semasa, bule la keep remind me kt shoutmix box. . ..  hekhekhek. cikhoneybee minggu ni busy sgt. tension betul . . dahla baru baik demam. kerja menimbun. aku nk siap kn kerja cpt cpt. . . next week bule la berblogwalking dan beramah mesra bersama rakan blogger yg lain dengan senang hati.


p/s: ade problem pulak tadi masa nk blogwalking kt blog Senyum Senyum untuk bce entry Jepun vs khairul Fahmi (?) internet aku dh siput agaknye. haish. . .   best blog tu. 1 hari byk update entry. hehehe . .  banyak pembacaan yg bule di baca.

3 comments:

Cik tikah said...

ololololo.. so sweet :) lately je rajin update pasal artis2 ni. haahaha.. :)

CTK said...

hehehe...amercheck ct da ltk kt bloglist..nti senang nk tgk cter terbaru :D


http://khayalan27.blogspot.com/

CikHoneyBee said...

cik tikah : hehe . . rajin rajin la updte pasal artis artis lagi ya :D

CTK : ya . . bagus bgus CTK, nanti movie best bule cpt cpt download :D