Sunday, August 7, 2011

aktiviti di dalam kelas ( college's life )

salam petang readers,

mana yang duk counting masa utk berbuka itu, mai kite berstory story kejup ya. ini bukan gossip gossip lorh. don't worry okies, tkde pun unsur unsur gossip, umpatan serta fitnah. pahala pasti maintain smpai ke akhir story. hahaha :)

lately, byk beno la entry post aku ala ala emotional kn? ya, aku pun naik myampah dgn entry entry tu. so, aku ase ckup ckup la utk berEmotional ini. buang masa jew nk cerita hal hal " itu". kite cerita tntg hepy hepy pula ya.

petang petang cmni kn, byle tgk sume picha picha di kolej dulu ( bajet cm dh lama pulak la tggl kn college ! haha ) aku tersenyum tgk beberapa gambar. gambar aktiviti kami dalam kelas. hadoi, mmg klakar la byle aku ingat balik. lecturer duk pang pum pang mengajo kt dpn, aku ?? haha.. jom cekidot ape aktiviti aku dlm kelas byle kepala dh sengal sengal apabila otak dh full, tkley terima apa apa lagi. jeng jeng jeng . . .

aktiviti melukis. ini gambar sticker yg ada kat calculator aku

tgk la, note yg aku penuh kan dgn lukisan lukisan aku 

tk cukup kertas, tgn pula aku conteng. hekhek

cute tak? hahaha

ini kawan aku. kt tgn die tu bkn inai. 
tp pen merah die duk conteng conteng kt jari die

itu la hasil byle aku dengan kawan kawan tgh borink, mengantok, kepala jammed byle lecturer ajar tk henti henti dan aku pun tktahu ape die ajar. dalam kelas ini, aku mmg sllu tido pun. wkwkw. . . die ske repeat ape yg die ajr last section. so, aku kn budak baik yg sllu dtg kelas, aku rse aku tkyah dgr dh sbb aku dh tahu. so aku amek time pejam kn mata. ala, bkn lama pun, kejap jew. hahahaha . .  ayt tk ley blah ! kejap la sggt kn.

2 comments:

myu said...

xtvt feberet tu. hehe

CikHoneyBee said...

haha.. asal mengantuk jew, amek pensil conteng conteng kertas note. tk pun meja jd mangsa. haha