Thursday, June 16, 2011

Special utk Cik Myu :)



Mowning readers,

sedang aku duk abeh layan movie Conan Jepun tu, aku pun belek rakan-rakan bloggers aku nye update. time-time camni la aku duk mulakan aktivity blogwalking. hehehe.. dari satu blog ke blog yg lain. byle jew buka dashboard, terpampang la post terbaru cik myu mengenai aku

huhu tadi duk serius gyle, bak kata shahira *junior aku* muka serius 100% concentration , terus jak datang perasaan sebak. . . terharu , sedey sgt. mmg sangat menyentuh perasaan aku. terasa sedey utk berpisah selepas tamat belajar. . . she is my best frenz ever. . . she is the best buddy to me.. .dan macam kakak sendiri. die sangat caring pasal aku.

1. lau nk tahu, tiap-tiap pagi, mesti die SMS " salam and mowning kawan-kawan, dh bangun ke belum? "  selain itu, " mowning, bangun-bangun siap-siap pergi kelas" dan sebagainya. die bagaikan alarm clock aku. sentiasa kejutkan aku bangun tido. .  * memang kelemahan aku utk bangun pagi setiap hari*. byle aku weply SMS die tkdapat g kelas sebab sakit cm pewning, demam or whatever, die akan cakap " ok rest la, jgn lupa makan ubt". pastu die akan bg tips-tips kesihatan. *tapi aku jarang dgr nasihat die. sorry kak.  . . heheh* 




2. lau diikutkan, aku ngn die Ngam dan serasi. dengan die, aku selalu kongsi minat. bukan movie kongsi " Lu langsi, Lu mati okies! everything aku kongsi ngn die. byle aku moody, die akn ckp. . jgn simpan sensowg, share la. . . mgkin ringan beban tu nty. * bkn masalah ngn gemok yewk, masalah semangat belajar down tetibe* (click here) dan juga stress sbb rindukan aku nye sibling ( click here )



ni lah kasutnya cik myu. aku pnyer tidak berbulu. itu jak bezanya.

3. cik myu jugak la yg ajar aku minum cool blog. ice-blanded yg mmg tip-top. oleh kerana aku tidak minum kafein, aku sllu order mango Snooties. mmg ketagih aku ngn mango Smooties dibuatnya. kalu turun kajang, mmg WAJIB beli cool blog plus kebab. ais-krem McFlurrry Oreo yg feveret aku un, aku bule tinggalkan demi cool blog. *badjet tkbyk, so kne choose antara McFlurry Oreo vs Mango Smooties . . hehehe*

   

 akk, thank you for everythings. terima kaseh sbb jaga mia, nasihat mia, ingatkan mia, selalu luangkan masa utk jd pendengar masalah mia, dan segalanya la. terima kaseh sgt. nanti tkde la agy SMS tiap-tiap pagi kejutkan mangun tido dh kn? tkde dh SMS ajk g pasar malam kn? SMS ajak tapau makanan kt Makcik bwh block kn? tkde agy SMS cerita tentang stress wt Assignment kn? T__T 

pape pun, even pasni kite dh tak dpt nk hang out jalan jalan cari makan kite, kenang la memori yg dh kite create dlu. jgn sedey-sedey yew. * berlagak kental, jiwa batu, tkde rse sedey, padahal mata suda berkaca*  pape pun, mia nk ucapkan GOOD LUCK dalam mulakan langkah di alam pekerjaan. Semoga akk success dan dapat capai impian akk before 30 tu. . . takde yg mustahil. . . bak kata Iklan NIke, Nothing imposible~ 

p/s ; i will miss you, kak. :-( mia un nk mtk maaf if ade salah cakap, terkasar kata, menguris perasaan yew? mia un kdg2 tu kepala gyle men bedal jew. . . halal kan segala makan minum,  sedikit sebanyak duet dari pape kite share. . . 20 sen, 30 sen, 40 sen cmtu .. . .


2 comments:

myu said...

T_T

CikHoneyBee said...

terharu la tuu...
hehehe mia un sedey >.<