Friday, December 2, 2011

Update Hadiah My 1st Giveaway : Ole Ole dari Bandung

Salam dan hello readers,

Lepas jew abeh waktu kerja, cikhoneybee laju laju balik rumah untuk update hadiah giveaway ini. Minggu ni kerja shif malam, so time time camni la baru cikhoneybee dapat update kn. Tanpa membuang masa Seperti cikhoneybee janjikan, sekarang cikhoneybee nak update hadiah hadiah untuk My 1st Giveaway: Ole Ole  Dari Bandung. Jeng Jeng Jeng (!!) Jom Cekidot.


# Untuk Pemenang Utama

1 Helai T-Shirt bercop Bandung. 

# Untuk Pemenang Kedua

3 Pen Buluh bercop Bandung. kehkeh


# Untuk 10 Pemenang bertuah

10 Keychain bercop Bandung 

Hehe. Oleh kerana ini Bulan December, Cikhoneybee sediakan 12 hadiah untuk Giveaway pertama ini. Banyak kan (??) Kalau Giveaway ini mendapat sambutan memberangsangkan, mungkin cikhoneybee akan  menambah hadiah khas. So, Ajak la Kawan Kawan blogger yg lain join sama ya. . .  Kepada sesiapa yang belum Join lagi, bule la join disini --> Here

ok, that all for today. cikhoneybee tak larat sangat. terasa macam nak demam jew. Suara pun dah serak serak rockers. Hidung pun terasa panas jew. cikhoneybee nak tido sebentar.


8 comments:

Maisarah Khalisah said...

omaii , :DD saya nakkk . haha

aRa ❤ aFiq™ said...

waaaa.. best hdiah nye..

Masrizan said...

cikhoneybee.. sepet nakk..!! hee :)

fyza punye blog said...

saya mahu juga . . :)

AmALiNa aFIqAh said...

wahhhh. hadiah menarekk. nak nak. hee

iyou said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. nak tishet tuhhh!!!! ^^^

hunny bunny said...

hdiah mnarik..; )

SyUhAdA said...

mnarik nie..byk hdiah..