Tuesday, December 6, 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”



Nak join, click ----> Here, click banner pun dh buleh. hahaha

Masa blogwalking, cikhoneybee terjumpa GiveAway SuPer DupeRR ohsemmmm ini dari cik Nisa.(!!)  SubhanAllah. . . mahu menangis cikhoneybee tgk hadiah hadiah GiveAway beliau ini. Sponsor Hadiah Berderet deret. . . . Untung nye dapat sponsor banyak banyak ini.  Tengok la kt bawah ni list sponsor hadiah GiveAway beliau. 



Ini Baru list  Nama Sponsor jew.  Banyak tak (?) Banyak tak (?) memanag banyak gilee lar . Belum tgk lagi List Hadiah Hadiah yang Sponsor Beliau . Hadiah hadiah die sume ohsem sangat sangat. Ofcoz la utk blogger sahaja. Ok, sesapa yang sangat sangat teruja nk join, tapi takde blog, pg la cpt cpt buat blog. Hahaha . . . Rugi weyh kalau tak join GiveAway ini. Sebanyak 77 Hadiah yang mungkin diantara nya akan menjadi milik aku  dan anda anda semua. Insya Allah .Mungkin ade rezeki dlm GiveAway ini. Mane la tahu kan. Tuah Ayam nampak di kaki, Tuah manusia tkde sape yang tahu. Huhuhu . . . Hey Hey, blogger lelaki pun buleh join taw. sebab ade jua hadiah hadiah untuk lelaki seperti T-shirt. Ala, join jew, kalo dapat barang perempuan bule ler kasi gift kat mummy ke sister ke nenek ke kan. hadiah free jew . . . tkperlu keluar duit dh untuk show your love to them. Am i Right (?) kehkehkeh.

Meh cikhoneybee bocor kan sikit tentang hadiah hadiah GA ini. Nak Tengok Tak (?) Meh click Sini . Jeng Jeng Jeng 
untuk sesiapa yang ade Heart Attack, dinasihatkan melihat Hadiah Hadiah GiveAways ini ditemani dengan Doktor pakar. dikuatiri buleh mengundang pelbagai hal hal yang tidak diingini. Jangan ade yang histeria pula tgk hadiah hadiah tu ya. kehkehkeh.

Giveaway berlangsung dari 6 DISEMBER hingga 31 DISEMBER


So, Hurry up kawan kawan. Menyesal tak sudah kalau korang tak join Giveaway ni. cikhoneybee dh join. lalala~

3 comments:

nabila azmi said...

hi...follow sini=)...

good luck=)...sy pun join ga nih gak=)

yana lyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D