Tuesday, June 5, 2012

Rupa Blog Dah Bertukarrrrrr..... Yay !! Yay !!







Jom Join GIveaway Awesome Ini :

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara
Exclusive Giveaway Kain Pasang Raya 2012
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
 Nak join, Click SINISINI , SINI dan SINI



Yay !! Korang perasan tak perbezaan yang berlaku di Blog CikHoneybee ini ? Yeah.. kini Blog cikhoneybee lebih "Mesra" dengan blogwalker. Kini blog Cikhoneybee ade widget widget yg senang untuk pembaca dan followers dan blog cikhoneybee bertambah COMELLL ! yuuHuuu... Conokknyeee *ayat mengada ngada smbil muncungkan mulut kedepan. haha



Terima Kaseh banyak banyak kat My Dear, IZARA yang tolong kembalikan blog cikhoneybee menjadi templete biasa. Sbb dulu cikhoneybee menggunakan blogskin . . dimana memang kelihatan cantik dan comel, ringkas tapi ia sangat sukar untuk cikhoneybee memahami coding coding bagai. Jenuh menghadap laptop seharian untuk edit untuk touch up. Nk tukar ke templete asal, cikhoneybee takut nanti semua jadi rosak. So, cikhoneybee serahkan kepada yang pakar. hehe. Semalam My Dear tu yang edit. die edit pun kejap jew. orang Pro kan. hehehe.



Jom terjah Blog My dear, Izara  . . blog die Double triple lagi cantik. Header die UmppHH... lawa sangat. My dear juga menerima tempahan edit blog. So Sesiapa yang suka kan hasil kerja beliau, boleh la inbox beliau untuk tempah edit blog. hehehe..


p/s : Lepas nie , Buleh la check Peserta Giveaway yang TAK IKUT syarat. Jeng Jeng Jeng. haha :)

Team Euro Mana menjadi pilihan Anda?









5 comments:

Izara4eva™ said...

hehe.. yeay! da bole letak kt bloglist :D

CikHoneyBee said...

hehe.. yay !! masalah dh settle. tengkiu dear :)

ayut said...

hik2...blogger tak ikut syarat..adehhh~~

CikHoneyBee said...

hekhekhek.. ketorr lutut kew? baik cpt2 ikut syarat2 :)

SyamimiNazifa said...

comel blog !