Saturday, June 9, 2012

Mana lah Dia dapat idea nak buat Scene Macam tu?









Hye Hye My Dearies . . . Dah banyak hari cikhoneybee tak update blog kn..? Cikhoneybee busy siket lorh... hehe. Semalam cikhoneybee Layan Movie baru bertajuk " AKU ADA KAU ADA "

Movie tu dah lama siap download. Rasanya hari Selasa hari tue. tapi oleh di sebabkan keSibukan yang tidak dapat dielakkan, baru semalam cikhoneybee sempat nk tengok. 

Movie ini just Biase jew . . Jujur cikhoneybee cakap, sampai cerita itu habis pun cikhoneybee tak paham apa sebenarnya cerita ini. Hanya lawak di dalam beberapa scene . . . di akhir cerita tup tup . . rupanya Mereka saling menyukai. Dari kecik sampai besar.... kena buli bagai, emosional terlampau sampai kena dapatkan rawatan dari pihak kaunseling . . rupanya ade perasaan terpendam yang tidak dapat di keluarkan, iaitu menyukai Lelaki ( SAM ) itu. Sebab tu byle berjumpa sorang nk marah mengamuk, sorang nervous smpai terbatuk batuk. 

Walaupun cerita itu just macam itu jew . . . ade part scene yang menarik minat cikhoneybee. Iaitu . . scene menyiram Air....




first scene SAM siram Air mineral kat Yana. Untuk comfirm kan Die suka Yana ke tak . . dan nk comfirm kan adakah yana juga suka kan ... Gile SENGAL betul


Second Scene ( Nak abeh cerita dah ) Yana pulak siram Air Tin kat Sam. Mungkin die juga nak comfirm kan hal yang sama. 

Byle cikhoneybee tengok scene ini, cam terkejut dan hairan . . Tukang buat cerita ini cam ne lak buleh dapat idea nk wt scene main siiram siram air segala.. . .???

bukan apa, scene cam ni cam familiar jew dengan cikhoneybee. Dulu pernah la ade seorang awek tu . . selalu mandikan pakwe die air teh dan air coke time time geram dan marah kat pakwe die. Tak kire air apa yang ade di depan mata.. . . pasti laju jew tangan die amek air tu . . siram kat atas kepala pakwe die

Dalam kete, tengah gado gado . . . ade air coke kat sebelah . . si Makwe pun selambe jew siram kat atas kepala pakwe die. HAHA. Otai betul aweq tu . . Basah la si pakwe . . tempat duduk pun habis kebasahan dengan air coke. 

So cikhoneybee heran la... adegan cmni yang selalu cikhoneybee nampak di dunia reality, dh difilem kan. hahahaha :D

Hehe. itu jew  cikhoneybee nak story kat entry ini. Terima kaseh kerana sudi baca :)



5 comments:

KHAIRUNNISA said...

Jemput join Simple Contest Nisa
-->http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/simple-contest-by-nisa-and-syakirah.html

ain vanilla said...

nak tengokkk jugakkk ..

Princess Syazliyana said...

mesti best kan ? huhu ..


http://ryazuin.blogspot.com/2012/06/school-holiday-giveaway-xoxo.html

esok dah skolah kan ? and sapa yg nak camera lomo ,topup and cupcakes ? awk semua boleh join GA sis nie . mmg AWSOME . laen drpd GA yg laen . :) senang jek .due date 30 june . baik try !

CikHoneyBee said...

hehe. best2.. teng coz invote.Insya Allah nty sy JOin :)

Izara4eva™ said...

teringin nak tgk cite ni..