Saturday, June 30, 2012

Happy Birthday to My sister





Semalam birthday Adik kedua cikhoneybee. Yeah, die sudah masuk tahun 20-an. so, die takbuleh nk kutuk2 cikhoneybee tua... sebab die pun dh masuk tahun puluhan. kekekeke. 

huhu, birthday die cikhoneybee tak kasik hadiah lagi. Gaji pun belum dapat. then pokai habis la habiskan utk adeq bongsu. cuma nyanyi kan lagu birthday tepat kul 12 smbil geletek pinggang die. hehehe. malu malu campur kegelian die. 

cikhoneybee memang rapat dengan die. die kadang kadang bagaikan kakak kepada cikhoneybee. byle cikhoneybee dalam keadaan tidak berkemampuan bekerja, die ganti position kerja cikhoneybee. kadang kadang die bagaikan Mama, yang selalu masakkan cikhoneybee makanan time time cikhoneybee kelaparan bwu lepas balik kerja. kadang kadang die bagaikan fashion advisor byle cikhoneybee nak beli baju, tudung dan macam macam. kadang kadang die bagaikan kawan mendengar masalah byle cikhoneybee dalam kesedihan mahupun stress. 

she is everything to me. kami memang sangat rapat...selama 20 tahun kami tidur sebilik, sebantal . . . masa cikhoneybee masuk college dan jarang balik rumah . . . sometimes die SMS atau IM kat facebook cakap rinduuu . . bantal busuk cikhoneybee die peluk kasi hilang rindu.. kehkehkeh

die seorang yang sangat sensitif dan lembut hati. dalam keluarga die yang paling manja. kadang kadang kalau semua tidak pedulikan die sebab busy kerja, die merajuk dan bawak diri... takmau makan, takmau cakap . . . semua takmau

oleh sebab die lebih Tinggi dan lebih bESAR dari cikhoneybee, ramai yang sangka die kakak cikhoneybee. Haha, ape salahnya. . . cikhoneybee selalu mengiyakan kata orang yang cakap die kakak cikhoneybee. seronok jadi muda. Kehkehkeh... 


so, disini Kakak nak ucapkan Selamat Hari Lahir kat Adik. . . . Semoga sentiasa dilimpahi rahmat, kebahagiaan dan rezeki yang tidak terhingga. Jangan Sedih sedih ya . . nanti kakak dah dapat gaji, kakak belikan hadiah special utk adik. ok, I'm promise. . . Nak beli kek, kite semua bukan jenis suka makan kek hari Jadi kan. 




3 comments:

SyamimiNazifa said...

HB to her ;D

Ally Idris said...

ehh? Sama lah dengan 2 abg kite.. btw.. happy birthday.. may god bless her..

Kancil 8349 said...

selamat hari lahir untuk beliau...

banyak tempat yang menarik...di KK sebenarnya..

Pantai Tanjung Aru, Zoo Lok Kawi, 1B, Taman Buaya, Kundasang, Rumah terbalik di Tamparuli, Jambatan Gantung di Tamparuli, Muzium Negeri dan Muzium Islam...

kalau nak gi pulau, pulau Manukan yang paling best...