Saturday, May 26, 2012

1st Giveaway By Iena Eliena"




Jom Join GIveaway Awesome Ini :
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
Click SINISINI dan SINI




Saya tahu Giveaway ini Dari page IZARA4EVA

Cikhoneybee tag :
Kesuma
Nadhirah Baharuddin
Zulaikha




3 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

eh eh dpt taw dr kita ? wah :D

dear , cer bace ni http://youismysoul.blogspot.com/2012/05/kelemahan-menggunakan-blogskin.html :))

Iena Eliena said...

thanks sudi join GA cik iena(^_~)
nama da update
http://www.ienaeliena.com/2012/05/senarai-peserta-1st-giveaway-by-iena.html
Good luck & all the best :)

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com