Thursday, May 31, 2012

Hadiah sudah dihantar




Jom Join GIveaway Awesome Ini :
Exclusive Giveaway Kain Pasang Raya 2012
BellaJane First Giveaway
Cik Jajika First Giveaway
Nabila Medan : 1st Giveaway
GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo.
1st Giveaway By Iena Eliena
 Nak join, Click SINISINI , SINI dan SINI


Kemain pro-active betul pagi ini, sampai update 2 entry sekaligus. ini mungkin effect panadol cikhoneybee telan kul 12 td ... haha. tetibe lak tadi terasa tak bape sedap badan cam nk demam.  tidur lepas asar sampai ke magrib, memang itu lah akibatnya.. badan sakit sakit, kepala pening, tak bape sedap badan... 

bukan sengaja pun nak tido lepas asar sampai magrib. tadi pewnat sangat pergi meeting then membeli belah kat Time Square . . . sampai umah pun pukul 5.30 ptg. naseb dapat lepaskan diri dari traffic jam kat KL. cikhoneybee ingat nk lelapkan mata kejap, akibat badan lenguh lenguh duk meeting 3 jam. krem ooo pinggang dan segala urat. memang benci betol kalo pergi meeting ini. Air-cond sejuk sangat . . . mula la suhu badan kacau bilau. Hampir nak demam td. naseb telan panadol cpt2, trus ok. terus hyper-active hapdate 2 entry pagi ini. hahaha

Pergghh . . panjang gyle mukadimahnya. sebenarnya cikhoneybee nak bagi tahu, hadiah untuk Giveaway Anniversry 1st Blog Eyryn tu cikhoneybee dah hantar kat post office petang tadi jugak. kebetulan kat Time Square terjumpa post Office kat dalam tue . . terus la urus mana yang patut. Memang niat nk hantar hari ini (semalam) pun. alang alang dh keluar jumpa post office, terus la hantar hadiah hadiah kepada pemenang. 


Hari selasa dah siap siap cetak nama dan alamat pemenang. Oh yea.. untuk kes pemenang yang tidak ikut syarat itu..seperti cikhoneybee cerita di enty INI, cikhoneybee decide untuk tetap bagi hadiah pada dia. sebabnya penganjur sibuk masuk belajar . . Penganjur kata kalo nak buat cabutan baru,mereka tiada masa. 

so, diharapkan perkara sama tidak berlaku lagi. huhuhu . .  Dah lepas tanggung jawab cikhoneybee untuk send hadiah tersebut. hope mereka suka dengan DVD korean drama itu. Tunggu la hadiah sampai yew


p/s : cuti sekolah dua minggu mereka ini, terisi dengan tonton Korean Drama la gamaknye. hehehe. Ade sesiapa nak beli DVD Korean Drama tak? 1 Drama RM10. korang buleh lawati fanpage cikhoneybee dan pilih drama drama yang berkenan dihati di [ album fanpage.] Jangan lupa inbox oke :)




1 comment:

Izara4eva™ said...

dear.. smoga cpt sihat ye..

wah best nye yg dpt hadiah tu :D