Tuesday, November 29, 2011

Jom LIKE FanPage..

Mowning All readers,

Semua sudah breakfast ke belum ni (?) blogwalking jugak, kesihatan perut kena la jaga. hehe. bersarapan adalah permulaan hari yg baik. takde la gastrik nanti Cikhoneybee baru jew create Fanpage blog ini kt fesbuk.

Alih kan cursor anda utk tumbesaran oke

Ramai blogger buat Fan page ini. Cam best jew ( ?) cikhoneybee pun nak la. hehe. ok, cikhoneybee buat fan page ini bukan 100 % meniru blogger lain. cam orang lain ade fan page, ko pun nak jgk. Oh (!!) bukan bukan . Bukan camtu. cikhoneybee create fan page ini sebab cikhoneybee rase sudah tiba saat dan masa cikhoneybee mahu kan kelainan. cikhoneybee mahu interaction dikalangan blogger blogger lain dan readers lebih dekat. Ala ala mesra gitu loh. haha . . 

selain itu, segala entry yg cikhoneybee dh update kat blog, cikhoneybee bule link kn ke fan page itu. so, sedang sedang online fb, tengok cikhoneybee update new entry . . bula la korang cecepat terjah. Ye dak (?) segala komen membina cikhoneybee alu alu kn di fan page cikhoneybee. 

so, jangan segan segan utk like ya. Nak like fan page blog ini (?) klik klik ----> Here
p/s : bloggers and readers, let's rocking blogger's world.

3 comments:

Cik Ketam Malas said...

Okay2,,nti cik ketam like. btw, cntek blog ni. (:

aRa ❤ aFiq™ said...

da like dear :)

CikHoneyBee said...

tengkiu cik ketam :)oke oke. jgn lupa like ya nty^^