Friday, November 18, 2011

CONTEST : aZaM sMarT MaaL HijRaH by DRC & CTK


CLick Banner utk join

Ok, Cikhoneybee nk join contest yang paling unik dan Rare yang dianjurkan oLeh My Darling, CTK dan partner nya DRC. tengkiu to my Lalink sbb invite. Sorry lambat join sebab cikhoneybee busy siapkan kerja sebelum nk pergi bercuti. hehe. .  lagipun cikhoneybee ada yang tk paham dgn syarat syarat  nya. so, setelah tgk joinner yg lain pnye entry, baru cikhoneybee phm cmne nk join. hehehe. almaklum la, on9 blog mase lepas abeh kerja. otak pun slow slow siput nk pikir. hehehe. 
Azam cikhoneybee :
1. Insya Allah, cikhoneybee mahu mengubah perangai Susah Nak bangun pagi, Mahu lebih mendisiplin kan diri sendiri. Takde lagi Nak ekot perangai Kepala sendiri.
2. cikhoneybee mahu membina kerjaya sendiri iaitu business sendiri. Masih dalam perancangan. Harap segala berjalan lancar seperti dirancang
3. cikhoneybee mahu menjadi wanita yang lebih baik dalam perlakuan , perhubungan sesama manusia, agama dan ibadah, agar ditemukan jodoh yg baik juga. kehkeh.
4. cikhoneybee nk belikan Mama dan ayah rumah Banglo / Teres (!!)

cikhoneybee nk tagg :

3 comments:

DRceria said...

terima kasih sudi jOin contest ni...
GOOD LUCK!! >.<

myu said...

Tq tag :)

Kartini said...

tq for tagging dear