Monday, February 13, 2012

February Is My Love Month



i guess ini entry kedua cikhoneybee type utk tahun 2012. Yang selebihnye Entry Giveaway dan contest sahaja berlambakan . HarHar . . cikhoneybee terlalu sibuk dengan kerja + layan korean Drama. 

Sedar tidak sedar, kita semua hampir sudah di pertengahan bulan februari. Bulan Februari adalah Bulan CInta untuk cikhoneybee . Kenapa Bulan cinta pulak ?

Valentine ? ?  ? Oh NO !!!

Tidak yea pembaca pembaca sekalian. Tidak sama sekali (!!) setiap tahun, Bulan Februari banyak memberikan kenangan kenangan manis dalam hidup cikhoneybee


kalau nk diingatkan satu satu itu memang banyak . . so cikhoneybee nk cerita apew yang cikhoneybee ingat lah eh ? Hehehe . . 


# bulan lain pun ade jugak kenangan, tapi bulan februari byk special #


Bulan Februari Adalah bulan cikhoneybee balik kepangkuan family. Bulan Februari adalah Bulan Cinta untuk cikhoneybee. Selalunya Memang setiap tahun, cuti semester jatuh pada bulan februari. Selepas Short-semester. kalo tak silap, cuti semester bulan februari la yang paling lama dalam cuti cuti  semester bulan lain. Kenapa ? Tanya la pada pihak Kolej cikhoneybee. hehe

then, Bulan februari jugak merupakan  bermulanya detik detik percintaan Antara cikhoneybee dengan My Gemok Buntal. Ehem Ehem  . . . Dah 4 Tahun  KOWT hubungan kami. Haha tadi cikhoneybee baru jew pergi countdown dekat Daisypath. Dahsyat betul tetibe lupa dah bersama berapa lama. Haha . . Sowie Yayunk ! ƪ(✖╭╮✖)Ʃ 

penyakit pelupa tetibe menyerang  !! ƪ(✖╭╮✖")Ʃ #

Dalam bulan februari jugak, Masa 1st cikhoneybee dan My Gemok Buntal tonton wayang  " Dunia Baru the Movie" . Masa tu Kami maseh lagi berkawan . . Belum lagi Declare Pown.  (^_^) Theme " Dunia Baru itu mempunyai banyak maksud tersirat bermulanya perhubungan ini. Bermulanya Kehidupan baru cikhoneybee ( single to couple) then, mase tu pulak dalam gelaran student College selepas tamatnya SPM.

# for your information, cikhoneybee masuk College awal . . 2minggu lepas SPM, i guess lepas christmast  terus masuk College . . EEP ( early entrance ) Memang tak sempat pun nk release tension SPM, terus masuk college . . . Ayah cakap, otak mase fresh ini lah pergi belajar. kalo dah seronok seronok, mood belajar dh hilang.

Even though, cikhoneybee memang selalu tengah bercuti di bulan Februari tidak bermakna cikhoneybee sempat nak sambut Valentine day tu . . takpernah pun sambut sekali pown. Sumpah ! haha . . takde hati dan excited pun nk sambut. Walhal . . Cikhoneybee buat bodoh jew. Cikhoneybee takdapat nk cari reason ape yang special utk 14 FEbruari itu. 

anyone buleh bgtahu reason yg korang rasakan ape yang specialnye valentine's day tu??

Lain la 15 Februari . . . Ia special sangat. Tarikh cikhoneybee memulakan hidup baru bersama My Gemok Buntal. Hahaha . .  Tapi takde pernah pun nk candle candle light dinner. Sambut ? Takde Pernah Sambut Kot. haha. . . kenapa ? cikhoneybee dengan die sibuk kerja part time mase tu. Kan cuti semester, masing masing earn duit poket. Kiteowg just wish wish jew . .  That all~ 

so, cikhoneybee taksambut Valentine . . tapi sambut Anniversary day sahaja. Haha. Peace ! Omakhai .. Dah 3 bulan tak kuar dating. Apew nak buat, kenalah sabar. susah susah dahulu, bersenang senang kemudian. 


P/s : Bile tengok balik schedule kerja cikhoneybee dan My Gemok Buntal . . . bawak harapan ke tahun tahun depan lagi la nak candle candle light dinner. pehtu Macam la Ayah cikhoneybee nk bg permission keluar malam malam. Dalam mimpi jew la. kahkahkah. 


Siapa mahu iPhone 4s Free ?? l Jom Pergi Bercuti Bersama Yang Tersayang l Let's grab the reward when you updating your status  l Fuyooo . .  unbelievable Wolkswagen offer l

1 comment:

aRa ❤ aFiq™ said...

ara pun ta pnh smbut valentine.. anniversary pown ta smbut gak.. sobsob