Friday, February 3, 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway



http://pupel.blogspot.com/2012/02/pupel-liyana-mega-giveaway.html

Cikhoneybee nk tag : Semua yang baca entry ini =D

Syarat-Syarat Menyertai Pupel Liyana Mega Giveaway ialah:

1. Buat satu entri di blog anda mengenai Mega Giveaway ini dengan tajuk "Pupel Liyana Mega Giveaway",pastikan ada banner "Pupel Liyana Mega Giveaway " didalam entri tersebut dan dilinkkan ke entri ini.
2. Pastikan anda merupakan follower Pupel Liyana Official Blog & Like Pupel Liyana Blogspot Page.
3. Wajib Like, Follow dan letakkan senarai penaja berikut di dalam entri GA anda: (Jujur tau, pupel boleh tau awak klik tak kat pautan yang pupel bagi tu:))
4.  Tag kawan-kawan ramai-ramai dan ajak mereka join sekali. :)
5. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri Pupel Liyana Mega Giveaway sahaja!! 
6. Kalau rajin, letak banner GA ini disidebar blog anda dan linkkan ke entri ini.(Tiada paksaan)

8 comments:

Pupel Liyana said...

kene letak semua senarai penaja dik.. copy je:)

cik Atiera said...

all the best :D

cikpuanhady said...

menarik nih.. good luck..jemput join http://www.ceritaindahkami.com/2012/01/double-giveaway-by-ceritaindahkamicom.html

eyza ♥ said...

salam , eyza jemput awak tok join contest eyza . jom lahh :)
http://planner4mylife.blogspot.com/2012/02/short-but-meaningful-contest-by-eyza.html

Patrick Star said...

Datang BW kat sini...
Jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

Rafflesia™ said...

selamat malam Isnin.. =.=
saya datang dari segmen yang same. jom singgah ke blog saya. =.=

syiedalikes.blogspot.com
lovestory313.blogspot.com

HaidahHassan said...

salam, jom join contest haidah jugak. Btw haidah pun Join GA ni moga2 kita berdua menang lah yeaa. aminn
jemput singgah blog haidah ^^
http://sorryilupa.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-online-shopping.html
Thanks Dear,

Pupel Liyana said...

Pupel datang check entri ga. Terima kasih kerana sudi join pupel liyana mega giveaway. gud luck.