Thursday, July 28, 2011

Bad Luck


selamat petang readers,

yes!! ini post tntg luahan perasaan. tajuk nye, kecewa tk jadi kua dating. mangsa nye aku. pemangsa nye Gemok !

tah ape yg bad luck sgt la hari ini. dr semalam kowt . . hal smlm tk recover agy, dh tambah hal hari nie pulak kn. Mmg betol - betol bad luck !! petang - petang cmni, aku bagaikan owg bodoh jew ni. duk umh sowg- sowg. Mama dan ayh aku dh kua shopping. adeq aku kua date ngn boifrenz die. aku? layan perasaan sog2 kt umh ! huh !!! sebetulnye, hari aku n gemok akn kua DATE. tp tah ape kejadah nye, die cancel last minute ! erkkk. . . pew hal la pulak kn. dh la mlm smpai ke pagi aku duk cr die. SMS dan call, tkde nk kasi respon siket un. tp byle aku nye battery henfon ni dh nk low, baru la die nk msg dan call. tp bkn dpt ckp pun nye die. aku silence henfon time tu. kire nk save kn battery la kn smpai balik umh nty. tp tk smpt un. smpai kt hentian dengkil, henfon dh mampuss dh. tk dpt nk diselamatkan agy.

aku paling pantang la kan, lau aku nk call owg tu,tp henfon die tkdpt nk hubungi atau lebey tepat agy aku ckp die off henfon. ko nk wt keje un, tkyah la smpai off henfon. aku SMS smpai pulak. Mmg panas la kn. tido dlm ati yg pnas. ok tkpew, ko wt keje ko kte. . . ko call aku jam 6. aku tgh tido. dlm tido2 un, aku dpt jgk nk sedarkan diri tuk angkt call dr kau. tehn byle ko ckp ko nk ondaway ke umh aku . . mmg aku shock gyler la kn. . . jam 7 ko nk dtg cni, beh tu nk kua date kul 8? awl betul. then aku un baru jew bgn tido dr trkejut. tkde ciap pape agy. aku even tgh mamai un, aku sedar pew yg aku ckp kn. aku ckp lambt siket la kua. lam kul 10 ke. . . aku tkde ckp tknk kua kn hari ni. aku ckp lambat siket. dtg pulak ko msg ckp thx sbb kecewakan ko n cakap macam2. . . ape ni? aku duk tggu ko, ko yg cancel kn. aku dh la rindu gyle ngn ko. time ko dtg tmpt keje aku, aku cm nk melompat kegembiraan dan tk sbr nk dating hari ni... bule bule nk cancel ikut sedap ko. grrrr... geram gyler aku !!!!!

****** Sambungan selepas balik kerja*******

cm biasa Jam 7 mlm aku dh start ciap2 nk g keje. hr ni aku pakai kasut nike aku. tgk cuaca cm nk hujan kn, so lau pakai kasut, selesa siket nk wt keje. lau pkai sandal, leceh. dalam tgh tgh sibuk, ade la pekerja lain tnye aku . . . dr mne pakai kasut ni? dr kua Dating ke?? Pergh !! sakit jew telinga aku mendengar perkataan Dating tu ! td bule la aku trlupa kan kejap sakit hati sebb tk jd kua date, nk ade lak yg membangkitkan isu tu agy. hati kembali panas. mmg aku diam dan wt keje ikut perasaan aku la. sorry yea. . . mood tak baik. dhla Gemok Sms ckp nk cr lain ! what the fishcat la kan . . . ko nk gurau pun, agak agak la. aku weply, pegi la cr pmpn lain lau nk !!!! bikin aku agy tmbh tkde mood. Bola pun Malaysia Kalah td. ***ape kejadah sal bula pun ikut sama wt aku tkde mood ni... hahaha, aku sumbat2 kn jew la... tmbh perisa. huhuhu

4 comments:

myu said...

Bawa bersabar erk mia. Dugaan namanya.

CikHoneyBee said...

yewla kak. hurm.. dugaan sebelum puasa ni :(

hilly said...

marah bebenor ya cik mia kte ny..jgnla begitu, nti xchomel plak mukanya..bersabar ya..

CikHoneyBee said...

ok hilly. tgh cube brsabar ni :D