Friday, March 2, 2012

K-Drama SHUT UP FLOWER BAND BOY



Hey hey Semua !!

Sekarang, cikhoneybee tengah obsess sangat dengan K-Drama ini. SHUT UP FLOWER BAND BOY yang masih lagi sedang airing. every week cikhoneybee akan cari link utk download drama ini. Memula cikhoneybee nk tengok drama ini pun sebab ini 
 
l
l
l
l
V

it's Sung Joon (Seong Jun)

Die penah berlakon dalam k-drama " Lie to me " yang suka crush dengan Girlfriend abg nya. watak budak muda nak mgorat perempuan yg lebih berusia darinya. Tentunya telatah nya comel ! haha. Sape tak tengok lagi.. baik pg tengok. cikhoneybee suka tgk pelbagai watak yg harus di expresskan seorang pelakon. contohnya, takbest la kalau die ni asyik dapat watak yg kena romantik romantik jew... takpun, kena jd jahat sepanjang masa pulak. pelakon berkaliber harus pandai memainkan pelbagai watak.. baru mencabar ! betul tak? 

Konsert Gempak !!

1st episode cerita ini memang dh exciting. ( bagi cikhoneybee lah ) bebudak nakal yang selalu bermasalah, tapi ade talent " terbaik" dalam music. 


sinopsis
Eye Candy is a six member underground rock band led by Byung hee. When the group transfers into the prestigious Jungsang High School, they find their rival, Strawberry Fields. This is a story about the two rock bands and how they deal with frienship, relationships, and their passion for music


it's Jo Boa -Heroin drama ini.-

  Artis yang baru nak menceburkan diri dalam lakonan. SHUT UP FLOWER BAND BOY merupakan 1st drama beliau. banyak komen yg baik diberikan di website ini walaupun ia maseh newbies dalam industri  

Tip Kecantikan

 LEE MINKI as Legendary Rock Star Byung Hee

even watak die tak lama. . . Hanya smpai episode 2 ( kalau tak salah ) . . ia tetap memberi impak besar. rindu dengan watak dia yang gila gila . . sayangkan rakan rakan band nya. cara die expresskan love pun sangat childish. sayangnya wataknya di " matikan " awal.


SUNG JOON as Lead Vocalist Kwon Ji Hyuk

KIM MIN SEOK as Keyboardist Seo Kyung Jong
YOO MIN KYU as Bassist Kim Ha Jin

LEE HYUN JAE as Drummer Jang Do Il

L as Guitarist Lee Hyun Soo
 credit picture to this website 

Gambar Superman Yang Lawak Gilerr !!


p/s : cikhoneybee rate Drama ini 7.5/10. So, sesiapa nak tonton drama ini secarao online . . buleh click mysoju.com


4 comments:

aRa ❤ aFiq™ said...

kakak ara minat cite cmni.. t tnye dia ada ka blom cite ni.. hehe

CikHoneyBee said...

hehe. skunk still tgh airing. baru episode 10. oke oke.. cpt recommend kn kt die. cikhoneybee pun bru jew download sikit.

purplekyu^_^ said...

yeke tgh airing? kat mane? kat m'sia ke korea? hehe -byk pulak soklan- huhu

akk sy suke tgk cite ni, tp dye baru ade episod 1 :(
yg episod lain dye tgk on9, so, nanty kenalah tgk on9 jugak kut...hee, susah la tgk on9,hmmm

widiea azira said...

haha boleh la aku dunlod skg .. mnat gile wey