Friday, January 13, 2012

" Mega Giveaway to U by |Cik AZ & Fahmi Mahat "


nk join click banner

Para sponser 

TARIKH GIVEAWAY: 1 JANUARI 2012- 14 JANUARI 2012

KOMEN UTK BLOG CIK AZ
 Bismillahirahmanirrahim. . . Sebelum cikhoneybee memberi komen tentang  Blog CIk AZ, cikhoneybee nak mintak maaf dulu takut kalo komen cikhoneybee ini tak bape nak sedap nak di bace.

Ok, untuk blog CIk Az . . Blog cik AZ ok da simple. Background semua putih itu macam nampak biasa sangat. Mungkin cik AZ suka kan wara putih. . . MAYBE?? Atau cik AZ suka simple simple jew.hehe . . kalo cik AZ buat border yg kaler nye lebih terag mungkin nampak lagi kemas. Pastu BLog cik AZ panjang. Kena scroll sampai kebawah... Hehe, Tak semua blogger suka scroll smpai ke bawah. Cam bloglist, followers cik az bule susun kat tepi tepi jew. jimat ruang.. takde page jadi panjang.


Tak banyak gadget, so memang loading cepat. Best !!! Cikhoneybee suka header cik AZ. AWESOME!!!
huhu. itu jew kot. cikhoneybee komen komen ni.. taksedar blog sendiri pun  lagi la terabur. Takde mase  nk kemas kan. ok la.. itu jew =)

KOMEN UTK BLOG INCIK FAHMI
Blog incik fahmi pun simple jew. . . yewla, blogger lelaki kn. pasti la suka yang simple jew. takde nk hias bagai bagai sangat. Mungkin incik fahmi ini pengemar warna biru. sama jugak, Blog icik Fahmi pun panjang. Hehe.. bagus incik fahmi pratikan "baca seterusnya " untuk mengelakkan page lagi panjang lebar..

cikhoneybee tertarik dengan header incik fahmi. Huhu. . . nk tempah bule? hahaha . . . then tak banyak gadget merepek . . so, leading cepat. ok, itu jew..

Alamak !! komen komen blog orang, blog sendiri pun bersepah sepah cam sarang tikus >.< Maaf yew cik AZ dan icik Fahmi. Suro komen, cikhoneybee komen la =)


1 comment:

famimahat said...

hai cikhoneybee~ =)

1st of all, tQ ya sbb sudi join! =)

if dah like semua FBpage dan follow, nanti cikhoney bee tinggalkanlah komen ttg blog FM dan cik AZ di entry nih ya~

baru best nak pilih bila dah lengkap requirement entry GA nih =)

TQ ya.. ^^