Friday, January 13, 2012

GA Pertama Sicantik Siezuka


Click Banner if nak join
SYARAT-SYARAT:-
1. WAJIB lah menjadi FOLLOWER blog ini
2. Tajuk Entry, GA Pertama Sicantik Siezuka
3. Copy BANNER Siezuka kat atas ni dan link kan ke entry ini
4. Dalam entry tu WAJIB bagi komen tentang blog ini (Kelebihan & kekurangan)
5. Tag 2 orang kawan anda yang comel-comel & handsome-handsome, pastikan diorang tahu
6.  Last, Letakkan link korang kat komen entry ini

Kelebihan
belog cik siezuka simple dan kemas. Semua gadget tersusun kemas. Cepat nk loading. tak payah nak tunggu lama lama. Good. Header sangat cantik. Kombinasi Huruf dan gambar sangat baik.  TERBAIK !! =>

Keburukan
Hurm ... takde shoutbox. mungkin sekarang shoutbox tk free dah.. cik siezuka bule guna cbox. free jew.. mgkin nanti follower n blogwalkers senang nk tinggalkan jejak. hehehe. . . itu jew kot. Yang lain takde.

cikhoneybee nak tag : 

1 comment:

Cik Akmal said...

time kasih join & Good luck ;)